miércoles, 8 de febrero de 2017

Una setmana ja...

Ja fa una setmana que estic anant a Hogwarts, el col·legi que treballa per encanteris... L'experiència, per ara, és bona. La gent és amable, els meus Severus Snape i Sirius Black estan pendents de mi en tot moment, perquè puga aprendre totes les coses bones de la màgia i no caure mai en la màgia tradicional.

Totes les classes de tots els cursos són molt didàctiques. Hui una altra muggle de pràctiques em comentava que tenia les cames carregades ja que mai para queta quan està a classe. És cert... quan arribe a casa, les meues cames ja no poden més! no parem ni un minut...

Aquests dies, estem donant en tots els cursos la màgia dels barbarismes i del lo neutre... tots els dies i en totes les classes fem practicament el mateix... però és essencial que practiquen aquest art, ja que la gran majoria no domina la llengua Parsel.

En 1r de màgia no obligatòria continuem amb els debats, la millor manera perquè els adolescents practiquen i corregeixquen la llengua Parsel.

Ahir, férem una espècie de càsting de debat per poder escollir a aquells que participarien en la lliga de debat de les escoles. Va estar molt emocionant, els joves mags improvisaven estar a favor o en contra dels drets dels animals, i després, Severus Snape, Sirius Black i jo, escolliem amb ajuda del barret seleccionador, quins 6 alumnes participarien en aquesta lliga.

Hui ja estem a la meitat de la setmana i demà ens espera un dia dur a Hogwarts... hem de repassar per a l'exàmen que tenen al divendres i continuar amb els debats. Però sempre amb la mateixa il·lusió que el primer dia.


No hay comentarios:

Publicar un comentario