lunes, 20 de febrero de 2017

Lliga de debat...

Divendres passat no vaig poder escriure per problemes tècnics i, bé, escriuré hui sobre el que passà l'altre dia.

Després que el barret seleccionador escollira als representants de la lliga de debat, arribà el gran dia. Era divendres a les 8 del matí, ja estàvem en Hogwarts tots els qui aniriem a la lliga: Severus Snape, Sirius Black, les cinc joves magues, el petit mag i jo... tots estàvem nerviosos, podria ser un gran dia.

Arribàrem al lloc on es celebrava la lliga de debat i fórem els primers en encetar el debat. El tema que havien de defensar era Els drets dels animals. La primera intervenció fou brillant, es notàven els nervis però tot i això ho feren de categoria. L'altre equip (arguments en contra) també era molt bo, la "cosa" estava molt interessant. 

En acabar el primer torn de debat, tocava esmorzar... un esmorzar saludable i ecològic que gaudírem amb tots els participants i amb gran germanor.

Seguidament, ens tocava el segon torn contra un equip completament masculí. Ens tocà una altra vegada la postura de "a favor" i ho tornàrem a brodar!

Una vegada acabat el segon torn, els jutges deliberaren quins dos eren els equips que jugarien dissabte la final. I sí! Hogwarts fou un dels escollits! 

Malauradament no aconseguiren quedar finalistes en la gran final (només per una dècima)... però l'experiència ja pagà la pena. A l'any que ve més i millor!

Per a mi fou una experiència molt gratificant, ja que uns alumnes que quasi no parlen el Parsel, varen competir en una lliga de debat en aquesta llengua i demostraren que saben i poden expressar-se tan bé  (o millor) com ho faria un Parsel-parlant.

1 comentario:

  1. Interessantíssim plantejament, el de la Lliga de Debat (de fet, un estudiant del curs passat orientà el seu tfm en aquest sentit).

    ResponderEliminar